Konsernin oma liiketoiminta

VisualFinland-Juha-Kalaoja-DJI_0860.jpg

Konsernin omaa liiketoimintaa on sijoitustoiminta, jossa Private Equity -rahastot on merkittävä omaisuusluokka. Muita tärkeitä omaisuusluokkia on listatut osakkeet ja listattujen osakkeiden rahastot, myös hedge fund rahastot.

Yhtiön toiminnan kulmakivi on sijoitustutkimus. Mitään ei tehdä eikä mihinkään ryhdytä tutkimatta. Toinen kulmakivi on riskien hallinta, pääomasuojattu sijoittaminen.

Yhtiöllä on sijoitustoiminnassaan arvoja, jossa vastuullinen sijoittaminen on tärkeä osa Berling Capital Oy:n arvoja. Vastuullisen sijoittamisen normeja pyritään noudattamaan sijoituspäätöksiä tehdessä. Luotamme yrityksenä rahastojen antamiin vastuullisuus lupauksiin. Vastuullisuus lupauksen puuttuminen ei ole rahastoon sijoittamista poissulkeva asia, mutta yrityksenä pyrimme parhaamme mukaan löytää rahastoja joilla olisi linjaus liittyen vastuullisuuteen.

Yhtiö tekee yhteistyötä sijoitustoiminnassa muiden sijoittajatahojen kanssa, jotka jakavat samat arvot.

Confedent International

Confedent International on Professional Congress Organizer (PCO) eli täyden palvelun kongressipalveluja tarjoava yhtiö, joka on Suomen suurin alallaan. Confedent järjestää kongresseja ja kokouksia kansainvälisille ja kansallisille asiakkailleen Helsingissä ja muualla Suomessa. Yhtiö toimii aktiivisesti kokous-Helsingin markkinoinnissa kansainvälisesti, tämä on yksi yhtiön tärkeitä arvoja. Berling Capital on perustanut yhtiön vuonna 1996 ja se on kasvanut nykyiseen mittaansa yritysostoilla ja orgaanisella kasvulla. Yhtiön järjestämissä kongresseissa on ollut n. 120 000 osallistujaa. Yhtiön asiakastyytyväisyystutkimusten tulokset ovat olleet kiitettäviä. Tutustu tarkemmin: Confedent International